søndag 25. mai 2014

Aktiviteter denne uken

Denne uken har det skjedd en del, og tomten begynner å ligne mer og mer på en byggeplass. Og vi kan begynne å se hvordan vi kommer til å få det når det er ferdig.

Vi har hatt en stor vals som har komprimert tomten. Dette synes mini var kjempe stas. Og han var helt i hundre når det kom en stor lastebil og vals.

Lucas og morfar ser på valsen

Vi skal bruke grunnmurselement fra Jackon, så på onsdag kom det lastebil og henger fullastet med isopor, og torsdag kom det en full lastebil med resten av grunnmurselementene. Lastebilen kom seg ikke ned på tomten vår, så første dagen måtte alt bæres ned for hånd. Andre dagen var isoporen stablet litt bedre, så da kunne vi bruke traktor.


Fredag hadde vi landmåleren på besøk, så da fikk vi målt opp nøyaktig plassering av huset. Det er først nå vi liksom kan se for oss hvordan det kommer til å bli med tanke på terrasse og hage. En har lagt seg opp bilder av dette mange ganger, men når huset blir målt inn, det er da man klarer å se mer nøyaktige avstander, og hvor stor plass man kommer til å få rundt huset.Litt utålmodig når det ikke har med store maskiner å gjøre. Godt vi har husket å ta med lesestoff
Lørdag hadde vi en kjempe fin dag på tomten. Og vi har fått begynt på muren på framsiden av tomten. Gleder meg virkelig den den har kommet opp i riktig høgde, slik at vi kan sitte opp gjerde. Da blir det med en gang litt greiere å være på tomten.

Vi har også gått til innkjøp av bålpanne, så når vi har kommet i gang med muringen av grunnmuren, og fått fjernet litt isopor, skal vi lage til en liten plass så vi kan kose oss på. Grille pølser og marshmallows.


Synes det er gøy å se at det skjer noe for hver dag. Og vi kommer et steg nærmere drømmehuset.
Håper dere andre har hatt en fin uke, og vært like heldig med været som oss.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar