søndag 4. mai 2014

Leilighet

Før vi kunne begynne på huset, solgte i leiligheten vår. Tenkte jeg skulle vise noen bilder av hvordan vi hadde det der vi bodde før. Her flyttet vi inn august 2012. Synes det er veldig greit å ha vært med på en byggeprosess tidligere. Så har vi med oss litt erfaring til vårt neste prosjekt.

Leiligheten oppe til høyre var vår. 

Synes det var veldig gøy å få tegne kjøkken. Vi var hos Sigdal i Bergen, og fikk tegnet det opp og valgt benkeplate, håndtak og vask.Hadde sett dette kjøkkenet med slike håndtak i en annen leilighet, og synes det var veldig stilig med krom. På kjøkkenet vi skal ha i vårt nye hus, blir det nok litt mer tradisjonelt, og ikke så rette kanter.


Her er kjøkkenet vårt. Sigdal Scala.

 Veldig fornøyd med kjøkkenet. Lyst og fint. 


Soverommet valgte vi må male en fondvegg i fargen "Sval sjø" fargekode 5262. En veldig lys og fin sommerfarge. 

Hovedsoverom.

 I gangen hadde vi ferdigmalt smartpanel i fargen "caffe latte", som passet veldig bra til møblene vi hadde med oss fra vårt forrige hus.Her er sofakroken nede. Litt upersonlig på bildet, for vi tak ut noen møbler før vi skulle ha visning, slik at det skulle være lettere for eventuelle kjøpere å se for seg hvordan de kunne møblere stuen. Med store vindusflater får man en ekstra utfordring, for man har ikke så god plass å sette ting.

Sofakroken nede.Loftstue.
Bildet til venstre viser hovedbadet, og bildet til høyre viser gjestebadet på loftet.

Gjesterom.

Soverommet til Lucas ble malt i en veldig behagelig og lun blåfarge "Alladin" 4468.

Barnerom.
Loftstuen ble nok brukt alt for lite, men den var utrolig koselig, og her i fra hadde vi en fantastisk fin utsikt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar