søndag 20. juli 2014

Sommer og late dager

Nå har vi akkurat kommet hjem fra ferieturen vår, som i år gikk til Kinsarvik, Karlstad og en liten tur innom Oslo. Kjente det var veldig deilig å komme seg litt bort fra hverdagen, og få tilbringe mer tid sammen som en familie. Men så er det jo alltid fint å komme hjem igjen også :)

Da vi var i Kinsarvik var vi i "Mikkelparken", noe som Lucas synes var kjempe kjekt. Absolutt å anbefale for de med små barn, her er det mye å gjøre for de minste. Lucas synes det var veldig kjekt å få kjøre gravemaskin. Hadde det vært opp til han, så hadde vi nok blitt sittende der noen timer.

I Mikkelparken har de også dyr som man får gå inn til. Og man får lov å holde kaniner og marsvin. De lodne kaninene ble Lucas veldig glad i, så hele ferien har han gått å snakket om "Maninen".

Pappa og Lucas kjører gravemaskin


Kaninene er så søte

I Karlstad, Sverige, har vi kost oss på stranden, badet mye og grillet. Har hatt knallfine dager, så kunne godt ha vært her lenger.Koser seg på stranden, og leter etter stein i sanden

Siste dagen før vi reiste hjem, tilbrakte vi hos familie, som bor like ved Oslofjorden. Både store og små badet i fjorden, og Lucas fikk kjøre båt for første gang. En perfekt avslutning på ferieturen vår.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar