fredag 22. august 2014

Kjøkken-inspirasjon

Var på IKEA for noen dager siden, og når jeg først var der måtte jeg selvfølgelig se litt på kjøkken. Vi bestemte vel oss ganske tidlig at det blir IKEA-kjøkken i huset. Selv om vi har også har sett på andre kjøkken, synes jeg kjøkkenet "Bodbyn" fra IKEA er det som er mest "oss". Det er akkurat den stilen vi er på jakt etter, klassisk/ herregård. Og samtidig får man mye kjøkken for pengene.

"Bodbyn" kommer å både hvitt og grått. Kjenner det er greit at det er en stund til vi trenger å ta det endelige valget om fargen, men heller mest mot det grå-kjøkkenet. Noen andre som har dette kjøkkenet?

Bildet er lånt fra IKEA

Bildet er lånt fra IKEA

Bildet er lånt fra IKEA

Bildet er lånt fra IKEA

Har laget et førsteutkast til kjøkkenet vårt. Trenger noen justeringer, for ved siden av vinduet skal vi har et vitrineskap (to glasskap oppå hverandre),og under vinduet skal vi ha en benk med puter, og muligens en seksjon med vitrineskap på den andre siden av vinduet også, men der må vi se an rommet hva som blir finest. Vi vil også ha skapene helt opp til taket, så vi slipper at det samler seg støv oppå alle skapene.


 Send meg gjerne et bilde eller en link til en blogg om du har dette kjøkkenet :)Her er et bilde av vår forrige kjøkken, som vi hadde i leiligheten vår. Sigdal "Scala".
6 kommentarer:

 1. Det kjøkkenet er kjempefint! tror jeg ville gått for grått altså, det var nydelig!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, synes også det grå er kjempefint, og heller vel helst mot det. Men steinplaten må nok vente litt ;)

   Slett
  2. ja, stein er grusomt dyrt! Ønsket meg det på kjøkkenet jeg også, men har valgt laminat som en midlertidig løsning. Så får man heller oppgradere etterhvert ;-)

   Slett
  3. Vi tenkte akkurat det samme :)

   Slett
 2. Hei Cassandra :) Takk for hyggelig melding inne hos meg!
  Vi har den gamle utgaven av akkurat dette kjøkkenet (Lidigö eller noe?) og vi er superfornøyde :D
  Tegningene av kjøkkenet deres ser utrolig bra ut, kjøkkenet er favorittstedet mitt - det er viktig og kunne trives her syns jeg. Liker tanken om sittebenk under vinduet :)
  Jeg elsker kjøkkenet vårt, men nå er det en ting jeg har begynt å angre litt på... Og det er at vi skulle hatt stekeovnen i "arbeidshøyde" - altså på et høyskap i stedet for under benken.
  Lykke til med planlegging og oppussing av kjøkken - så spennende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror også at kjøkkenet kommer til å bli favorittrommet, så det blir lagt veldig stor vekt på at det skal være et koselig rom. Og at vi skal kunne "kle" det til både sommer og vinter.
   Ovn i arbeidshøyde har vi også tenkt på, men vi kom frem til at det vil ta opp veggplass der vi heller vi ha benkeplass. Ønsker at kjøkkenet skal føles så stort og åpent som mulig :)

   Gøyt at du kikker innom bloggen min :)

   Slett