tirsdag 30. september 2014

Barnerom

Tenkte jeg skulle vise litt av planene for rommet til Lucas. Nå bor han på gjesterom/ kontor, med bare en sprinkelseng og en haug av flyttekasser, så det skal bli gøy å kunne gi han ett skikkelig barnerom igjen.

Synes tapetene fra "Sne Design" bare er helt fantastisk søte, og midt i blinken for en 2-åring som elsker gravemaskiner, lastebiler og traktorer. Så dette er alternativ 1.


"Sne Design" photowall

Den finnes i flere farger, og man tilpasser den til målene på veggen. I tillegg finnes det plakater, sengesett, tepper og lekekurver for å gjøre rommet helt komplett.

Lekekasse Sengesett Teppe Bilder


Alternativ 2 er å ha en vegg med "sjørøvertapet" fra "Borås". Ble skikkelig inspirert av rommene i Abra Havn da vi var der på ferie. Og Lucas synes det er veldig gøy med sjørøvere og store skip. Fordelen med tapeten fra "Borås" er at mønsteret blir repetert, så det gjør liksom ikke noe om en del av veggen blir skjult bak for eksempel en seng.


Her er rommet til Lucas i leiligheten som vil bodde i før. Veggene er malt i fargen "Alladin". Veldig behagelig blåfarge, passer kjempebra på ett soverom.
2 kommentarer:

 1. fine begge to :) Lykke til med valget!
  - Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :)
   Alltid gøy med barnerom, for det er så mange plasser å hente inspirasjon
   Finnes så mye fint :)

   Slett