mandag 10. november 2014

Tett tak

Nå føler jeg at vi kan begynne å si "huset" i stedet for "tomten". Vi har fått tett tak. Denne uken håper jeg at de kommer ett stykke på vei med taksteinen. Er så utrolig spent på om den er like fin som på bildet. Har aldri sett taksteinen på ett hus, så er veldig spent på hvordan det blir.


Vi har vært litt i tenkeboksen når det gjelder inngangspartiet. Vi ønsker å få det flatt fra veien til inngangsdøren. Løsningen blir terrasse langs hele baksiden av huset. Litt amerikansk "front porch" aktig. Tror det kan bli koselig. Vi vil jo få kveldssolen på den siden.


Slik ser det ut inni huset nå. Her vil badet komme på venstre siden, så TV-krok, og med de store vinduene skal vi ha kosekroken :)Litt av utsikten fra spisestuen
Her ser dere kjøkken og soverom. På midten av huset kommer en stor gang og spisestue. Og ikke minst klebersteinsovnen som stod høyt på ønskelisten. Den kan dere se her.Her er soverommet vårt, og walkin.


Her kommer hovedbadet. Baderomsinnredningen fra Ballingslöv skal kommer denne uken, så det blir veldig gøy. Nå gjenstår det bare å finne benkeplate, servanter og blandebatteri som passer til.


Her ser dere vaskerommet til venstre, så to soverom. I midten av kjelleren får vi en liten TV-stue.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar