tirsdag 10. februar 2015

Litt tapet


Nå begynner det virkelig å fylle seg opp i alle rom og kott med diverse ting til nyehuset. Det siste vi har bestilt, og venter på er tapeten. Tapeten fra Borås gir akkurat den landlige følelsen som vi ønsker i huset, så den måtte vi bare ha. Vi skal bare noen fondvegger med tapet, resten av veggene skal ha smartpanel eller males.

På det øverste bildet er tapeten som vi har bestilt til kjøkkenet, som jeg skrev om i forrige innlegg.
Trellis Leaves fra katalogen "Falsterbo II"


Tapet nummer 2 er også fra katalogen "Falsterbo II" og heter Petit Fleur. Denne skal vi ha på to vegger i stuen. De fleste tapetene kommer i ulike farger. Vi har valgt blå både på kjøkken og stue, så det skal gå fint i lag, og så passer blå til de fargene vi har på møblene fra før av.


Den siste tapeten Blomslinga, kommer fra katalogen "Karlslund". Denne skal vi ha på soverommet vårt, på veggen bak sengen.


Vi håper å få begynne inne i hovedetasjen neste uke. Det hadde vært veldig greit å få kjøkkenet helt klart til kjøkken-innrednigen kommer i midten av mars, og en plass å gjøre av litt ting. Ovnen vår står også klar til å hentes, så er veldig spent på å se den ferdig montert, men først må mureren komme å mure opp veggen bak ovnen. Vi har også kjøpt en haug med fliser, så alt skal være klart til mureren er klart til å ta fatt på badene, og vaskeromsgolvet. Skal vise bilder i neste innlegg.

Dørene har vi også fått levert. Gleder meg til å vise de når jeg har fått tatt ett skikkelig bilde, men HER er ett bilde av en lignende dør.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar