søndag 15. februar 2015

Soveromsplaner


Ser veldig fram til å få et ordentlig soverom igjen, der det ikke er stabler med flyttekasser og diverse ting til huset. Her skal det bli den strake motsetningen. 

På vårt forrige soverom hadde vi en fondvegg i fargen "sval sjø". Kjempefin farge, men denne gangen skal vi ha en farge som ikke er fullt så turkis. Håper å finne en som er lik den blåfargen som er i tapeten vi har valgt til soverommet. 
Da vi flyttet inn i leiligheten vi bodde i før, kjøpe vi oss Birkeland-seng og -nattbord. Disse møblene synes jeg er like fine nå som da vi kjøpe de, så gleder meg til å hente de fram igjen. Vi har også kjøpt oss en Birkeland-kommode som vi skal ha i walk in garderoben. 
Vi har for en liten stund siden, kjøpt oss lampe til soverommet. I leiligheten vår hadde vi så vidt fått opp alle lampene før vi solgte den. Så denne gangen fant vi ut at vi skulle være litt tidligere ute.

Lampen til soverommet ble en Vita Eos-lampe. Kjøpt på en av mine favorittbutikker, Svingen, på Tysnes. Må alltid en tur inn her for å se. De har så mye fint.

Synes Vita Eos lampen var perfekt til soverommet. Ser ut som en liten sky. Vi har også kjøpt en slik lampe til et av de andre soverommene.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar