mandag 2. mars 2015

Første uke med egensinnsats


Nå har det allerede gått en uke fra vi fikk begynne inne i huset. Mye har skjedd på denne tiden. De fleste rom er ferdig platet. Det som gjenstår for oss å plate, er veggen der trappen skal stå. Regner med at det blir ferdig i løpet av denne uken. Kjempe gøy å se at rommene tar form. Ser enda litt kvitt/ grått og trist ut, så gleder meg veldig til vi har fått malt og tapetsert. Noe som vi forhåpentligvis også får begynt på denne i løpet av denne uken.

Hadde plan om å ta bilde av døren, men er ikke bare bare når det ligger ting over alt, men under er iallfall bildet av hoveddør og vaskeromsdør. De står plassert i det som skal bli sofakroken i stuen oppe.
Dette glasset er i de seks lange rutene i hver dør.


Om dere ser litt bort fra rotet, skal dette bli et kjøkken. Kjøkkeninnredningen kommer neste fredag, så det skal blir gøy å se hvordan det blir.
Soverommet til minien. Gleder meg til å se tapeten fra Sne Design, og tror nok minien blir veldig fornøyd med traktor, lastebil og gravemaskin på veggen.Ikke så lett å ta bilde av walk in garderoben, men her er iallfall litt av den, og et veldig rotete bad.


Hovedsoverom, har endelig funnet en farge som passer til tapeten.


S 1005-R80B


Håper det blir lenge til jeg trenger å se dette igjen....  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar