søndag 15. mars 2015

To år siden vi begynte


Nå er det ganske nøyaktig to år siden kjøpte vi tomten vår. Og for et år siden begynte vi å planere den. Gøy å se på bilder hvor stor forandringen faktisk er. Fra det bare var skog og mange planer, til det nå står et hus her, og vi snart er klare til å flytte inn. 

Litt etter vi fikk Lucas følte jeg veldig at jeg ønskte å flytte nærmere familien. Det var en av hovedgrunnene til at vi valgte å kjøpe tomten. Synes han har vært veldig tålmodig som har vært med så mange timer på "byggeplassen". Nå begynner kanskje tålmodigheten å ta litt slutt, eller så er det nok at utearbeid med gravemaskin og trillebår er mer spennende enn innearbeid. 

Underholdning; DVD, bok og rosiner


Bilderas fra da vi kjøpte tomten:

Dette var tomten vår da vi kjøpte den. Var veldig vanskelig å se for seg hvordan tomten skulle bli. Det var mye trær og busker, og ulendt terreng, men en fantastisk utsikt. Så vi måtte bare ta sjansen.
                               2 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har kjøpt en virkelig idyllisk tomt med sjøutsikt! Vakkert :) Har en treåring på fanget som ble veldig glad for at mamma ville se på gravemaskinbilder ;)

  Lykke til med siste innspurt - tenker det blir godt å flytte inn nå :)

  Smil fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Gleder meg veldig til å våkne til denne utsikten hver dag. Den er vi veldig fornøyde med :)
   Og det skal bli helt fantastisk å komme seg i hus igjen og pakke ut alle tingene våre, som nå har stått 1,5 år i flyttekasser :)

   Slett