torsdag 26. mars 2015

Ytterdør


Endelig har ytterdøren og vaskeromsdøren kommet på plass. Er strålende fornøyd!


5 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar i bloggen mint! Føler oss utrolig heldig som har fått oss en sång perle :)) Gleder oss til å ordne mer i uterommet også :)) Håper barna kan kose seg her i oppveksten og at de vil bruke det når de selv blir større!

  Og du, for noen fantastisk flotte dører!! Passe misunnelig :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ser fantastisk koselig ut hos dere. Skikkelig idyllisk :) Er nok mye gøy som kan gjøres med uteområdet når dere har så god plass. Ser også veldig fram til å kunne begynne med hagen vår. Er veldig glad i farge og blomster, så det skal bli fint å få litt hage :)

   Slett
 2. Først må jeg si tusen takk for besøket og tipset på bloggen min. For et fantastisk hus dere har bygd, for ikke å snakke om lekker utsikt. Må si valget på de dørene var flotte og passer bra til det nydelig huset.
  Jeg så litt etter hvor i Norge du bor, men det sto det ikke noe om. Så jeg lurer på hvor den flotte utsikten er:-). Et tips er å skrive det under der du skriver "om meg".
  Ønsker deg en flott uke videre.
  Klem fra Anne Line

  SvarSlett
 3. Takk takk :) Vi bor på en plass som heter Ostereidet i Nordhordland. Utsikten vår er Osterfjorden og Osterøy :)

  Ha en fin uke du også :)

  SvarSlett
 4. Hei,
  For noen fantastiske døre! Er det mulig å spørre hvor de kommer fra? Ser det er lenge siden det har vært noen aktivitet på denne bloggen, men tar sjangsen og spør likevel.
  Veldig takknemlig for svar, vi leter etter nye dører til vårt sørlandshus.

  SvarSlett